Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Det behöver inte vara dyrt att gå till tandläkaren!

Ring oss idag:

042-12 19 33

För att boka en tid!

Allmäntandvård och specialiserad tandvård för vuxna i trivsam miljö. Kvalitativ tandvård till humana priser.

UNDERSÖKNING

En undersökning av tänderna syftar till att ta reda på om man har några problem eller sjukdomar i tänderna. Ju tidigare hål i tänderna eller tandlossning upptäcks desto lättare kan de behandlas. Därför är det bra om man går på undersökningar regelbundet och därför att vi på Tandklinik on Demand AB kallar våra patienter regelbunden på undersökning.

Hur går undersökningen till?

I starkt ljus undersöks tänderna med en munspegel och en sond, ett instrument med en liten krok i framänden. Genom att känna på tänderna med sonden går det att avgöra om en brun fläck är karies eller bara en missfärgning. Tandläkaren undersöker också om det finns några tecken på tandlossning och kontrollerar tandkött och slemhinnor.

Första gången man kommer till Tandklinik on Demand AB tar tandläkaren röntgenbilder.

En vanlig undersökning brukar ta mellan 20 och 40 minuter. Sedangår tandläkaren igenom resultatet av undersökningen och ger råd om vad man själv kan göra för att hålla tänderna friska. 

LAGA TÄNDER

På Tandklinik on Demand AB kan du få hjälp om du har en tand som behöver lagas, om du till exempel fått ett hål i tanden eller om har en gammal lagning som gått sönder.

Vi använder olika sätt att laga en tand, det vanligaste är att tanden lagas med en fyllning. Tanden kan också lagas med en krona.

Ibland kan en tand behöva lagas med en tillfällig fyllning eller en tillfällig krona som vi hjälper dig med också. Det görs i samband med en behandling som inte gjorts helt färdig, till exempel en rotfyllning.

Bara en tandläkarbesök räcker för att behandla en fyllning i en tand.

En krona tillverkas av tandtekniker och det kan dröja någon vecka innan den är klar. Sedan får man komma på ett nytt tandläkarbesök då kronan fästs på tanden. Du kan få en tillfällig krona medan du väntar på den permanenta. 

ROTFYLLNING

På Tandklinik on Demand AB utför rotfyllningar till bästa priser i stad. Rotfyllning

innebär att tandläkaren öppnar och rengör tanden från bakterier för att sedan fylla rotkanalen.

En rotfyllning görs ofta när pulpan blivit inflammerad eller infekterad av bakterier när man fått hål i en tand.

Hur lång tid det tar att rotfylla en tand beror till exempel på antalet rötter och var tanden sitter. Man får ibland gå med en tillfällig bakteriedödande rotfyllning några veckor innan den riktiga rotfyllningen görs.

Vid själva rotfyllningen fylls rotkanalen med ett gummimaterial och ett rotkanalscement som hindrar nya bakterier att komma in i roten.

AKUT TANDVÅRD

För dig som har tandvärk, skadat eller slagit ut en tand eller har andra akuta problem.

Akut tandvård i Helsingborg hos Tandklinik on Demand AB ring 042-12 19 33 och boka ett akut tandläkarbesök. Vi har akuttider alla dagar. Vi garanterar att du får en bokad tid hos oss på en gång. Det innebär att du slipper sitta och vänta i flera timmar på att få träffa en tandläkare.